homeover FF    

 

online cursussen
workshops
praktijkdagen
informatie praktijkdagen
overzicht geplande praktijkdagen
inschrijven praktijkdagen
fototrips

 

 

Praktijkdagen ::: Open praktijkdagen

De praktijkdagen worden wat locatie en datum van tevoren vastgelegd. De meeste praktijkdagen worden in het weekeinde gehouden omdat dit voor de meeste cursisten het beste uitkomt. Er zijn echter ook cursisten die:

  • juist niet in het weekeinde kunnen, maar wel door de week of op bepaalde vaste dagen
  • graag willen deelnemen aan een bepaalde praktijkdag, maar juist net niet op dié datums kunnen waarop bepaalde dagen zijn ingepland

Daarom bieden we de mogelijkheid om in te schrijven voor de zogenaamde Open praktijkdagen. Hiervoor stuurt u eveneens een bericht naar praktijkdagen@fotoforce.net. In dit bericht vermeldt u uw naam (en eventueel uw cususnummer als u NTI-cursist bent), aan welke praktijkdagen (thema, locatie) u graag zou deelnemen en eventuele datums (of algemeen, bijvoorbeeld 'op een woensdag of donderdag'). Voor deze open praktijkdagen kunt u eveneens introducés meenemen (die zoals bij de andere praktijkdagen eveneens de korting op de kostprijs van de praktijkdag krijgen, zie ook praktijkdagkorting).

Op het moment dat er voldoende kandidaten zijn om een open praktijkdag te organiseren, nemen we contact op met alle geïnteresseerden en proberen we in overleg met allen datum en thema/locatie te bepalen.

U ontvangt na inschrijving nog geen betalingsinstructies; deze ontvangt u pas nadat een open praktijkdag daadwerkelijk is ingevuld en gepland.

 
 FotoForceNET / Force dF
 
     
 
© 2009 FotoForce / Force dF