homeover FF    

 

online cursussen
workshops
praktijkdagen
informatie praktijkdagen
overzicht geplande praktijkdagen
inschrijven praktijkdagen
fototrips

 

 

Praktijkdagen ::: Inschrijven

1.
De praktijkdagen zijn niet alleen verschillend wat locatie betreft, maar ook wat inhoud en opdrachten betreft. Deelnemers mogen daarom desgewenst aan meerdere praktijkdagen deelnemen.

2.
Cursisten van FotoForce of NTI kunnen tegen het gereduceerde tarief deelnemen aan de praktijkdagen, voor de cursisten van NTI is dit een tegoed van maximaal 50 euro. De cursistenkorting wordt bij elke praktijkdag afzonderlijk aangegeven.

Zie voor meer informatie over de kortingen: praktijkdagkortingen.

3.
Elke cursist van FotoForce of NTI mag per praktijkdag één introducee meenemen tegen de kortingsprijs. Wilt u bijvoorbeeld drie introducés meenemen, dan is dat ook mogelijk. Voor u en de eerste introducee geldt dan de kortingsprijs, voor de overige twee de standaard kostprijs.

4.
Om in te schrijven stuurt u een bericht naar
praktijkdagen@fotoforce.net. Vermeld hierin uw naam, de praktijkdagcode en uw cursusnummer(*). Geef tevens aan hoeveel introducés u meeneemt.

(*) Vermelding van het cursusnummer is alleen nodig voor NTI-cursisten. U ontvangt na inschrijving verdere instructies om de NTI-voucher op te sturen, waarna u wordt opgenomen in het praktijkdagbestand.

5.
Na inschrijving ontvangt u een bericht met betalingsinstructies. Pas na ontvangst van uw betaling (dwz. de totale kosten van u en van uw eventuele introducés) wordt u daadwerkelijk ingedeeld.

6.
Afmelding: Als uw afmelding uiterlijk 7 dagen vóór de praktijkdagdatum is ontvangen, krijgt u het volledige bedrag teruggestort. Als uw afmelding uiterlijk 4 dagen vóór de praktijkdagdatum is ontvangen, krijgt u 75% van het bedrag teruggestort. Daarna wordt maximaal 50% van het bedrag teruggestort. Neemt u zonder afmelding toch niet deel aan de praktijkdag, is geen terugstorting mogelijk.

7.
Als de prakijktdag door FotoForce wordt geannuleerd, bijvoorbeeld wegens te weinig deelnemers, wordt het volledige bedrag teruggestort. Indien een praktijkdag, bijvoorbeeld vanwege slecht weer, wordt verplaatst, kunt u zelf kiezen om deel te nemen aan de praktijkdag op de nieuwe datum (die zoveel mogelijk in overleg met alle oorspronkelijke deelnemers wordt bepaald) of het volledige bedrag terug te ontvangen.

 

Opmerking:

Het is ook mogelijk om in te schrijven voor de zogenaamde 'Open praktijkdagen'. Klik op de volgende link voor meer informatie: Open praktijkdagen

 
 FotoForceNET / Force dF
 
     
 
© 2009 FotoForce / Force dF